Ανακούφιση Από Τσουνάμι Και Τυφώνα Με Δορυφορικό Internet

0Shares

Είδαμε την καταστροφή που προκλήθηκε από το Τσουνάμι. Ολόκληρες κοινότητες εξαφανίστηκαν, αφήνοντας τους ανθρώπους σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς κανένα τρόπο να έχουν πρόσβαση στον κόσμο για να ζητήσουν βοήθεια. Στη συνέχεια, η Κατρίνα χτύπησε και πάλι, προκαλώντας τόσο μεγάλη καταστροφή, ακολουθούμενη από τη Ρίτα. 

Το αποτέλεσμα ήταν ότι η υπηρεσία καλωδιακής και DSL έχει εξαλειφθεί εντελώς, με το μεγαλύτερο μέρος της να μην λειτουργεί. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται στις περιοχές Μισισιπή και Λουιζιάνα χωρίς σύνδεση με τον έξω κόσμο.

Ενώ η τεχνολογία δορυφορικού διαδικτύου μπορεί να βοηθήσει σε ορισμένες καταστάσεις, αυτό είναι μακράν ένα από τα πιο ευεργετικά. Ο λόγος είναι ότι, σε αντίθεση με την παραδοσιακή τεχνολογία Διαδικτύου, το δορυφορικό διαδίκτυο δεν χρησιμοποιεί καλώδια. Αντ ‘αυτού, το δορυφορικό διαδίκτυο χρησιμοποιεί ένα μικρό, αμφίδρομο δορυφορικό πιάτο.

Για τους επιζώντες από φυσικές καταστροφές, αυτό σημαίνει μόνο με δύο έως τρεις ώρες εργασίας, γίνεται σύνδεση με τον έξω κόσμο. Αν και η τεχνολογία είναι υψηλής τεχνολογίας, η τιμή μπορεί να είναι πολύ προσιτή

Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι σε αυτές τις κατεστραμμένες περιοχές μπορούν ακόμα να χρησιμοποιούν υπολογιστές για να επικοινωνήσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους, ενημερώνοντάς τους για την κατάσταση της ασφάλειας χωρίς να κοστίζει περιουσία.

Το δορυφορικό ίντερνετ σημαίνει επίσης ότι οι αστυνομικές υπηρεσίες, τα πυροσβεστικά τμήματα, τα νοσοκομεία, τα γηροκομεία και άλλοι τύποι επιχειρήσεων μπορούν να φτάσουν σε όποιον χρειάζονται, χωρίς να είναι πλέον απομονωμένοι

Ο υπολογιστής συνδέεται χρησιμοποιώντας ένα Ethernet στο δορυφορικό μόντεμ. Μόλις συνδεθεί και το δορυφορικό μίνι πιάτο στη θέση του, θα έχετε πρόσβαση στο Internet υψηλής ταχύτητας. 

Το καλύτερο από όλα, αυτή η σύνδεση μπορεί να πραγματοποιηθεί με έναν ασύρματο διανομέα ή, αν προτιμάτε, έναν δρομολογητή με το δορυφορικό μόντεμ, που συνδέεται ασύρματα.

Σήμερα, η δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου είναι γρήγορη και προσιτή. Με αυτό, άτομα σε απομακρυσμένες περιοχές που δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε εξωτερικούς πόρους με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μπορούν να συνδεθούν γρήγορα και αξιόπιστα.

Εάν ήσασταν ένα από τα θύματα του τσουνάμι, της Κατρίνας ή της Ρίτα και διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο εξαιτίας τόσων ζημιών στην υπάρχουσα υποδομή, τότε σκεφτείτε το δορυφορικό διαδίκτυο για να ξεκινήσετε τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. 

Η παρεχόμενη υπηρεσία είναι εξαιρετική, με κάθε ρύθμιση να γίνεται ειδικά για τον πελάτη, ώστε να έχετε κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών και απόδοση. Με το δορυφορικό διαδίκτυο, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους σας, κάνοντας αυτή τη σημαντική σύνδεση.

Μετεωρολογικός δορυφόρος

Το δορυφορικό Διαδίκτυο θα σας παρέχει επίσης τα μέσα για την απόκτηση οδοντιατρικών, ιατρικών, εκπαιδευτικών ή άλλων τύπων καταστροφών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με άτομα για να παραγγείλετε αναλώσιμα, έπιπλα, φάρμακα και ούτω καθεξής, απλώς συνδέοντας στο Διαδίκτυο. 

Αντί να αισθάνεστε σαν να έχετε ξεχαστεί και απομονωθεί λόγω της φυσικής καταστροφής, χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας για να επαναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας, βάζοντας τα κομμάτια πίσω μαζί, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε προς τα εμπρός, να μην παραμείνετε κολλημένοι εκεί που βρίσκεστε. Το δορυφορικό internet μπορεί να σας βοηθήσει να το πετύχετε!