Δορυφορική Πρόσβαση Υψηλής Ταχύτητας Για Αγροτική Ελλάδα

0Shares

Πιστεύετε ότι χρειάζεστε πρόσβαση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας και απλά δεν μπορείτε να το αποκτήσετε; Δεν έχει πρόσβαση κάθε σπίτι σε υπηρεσίες DSL ή καλωδιακής ευρυζωνικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο. 

Στην πραγματικότητα πάνω από 30 εκατομμύρια άνθρωποι εξακολουθούν να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας. 

Δορυφορική Πρόσβαση Υψηλής Ταχύτητας

Το κόστος εγκατάστασης DSL ή καλωδιακής πρόσβασης σε όλη τη χώρα, σε κάθε σπίτι, είναι σε δισεκατομμύρια δολάρια. Υπάρχουν πολλές υποσχέσεις ότι το DSL ή το καλώδιο έρχεται, αλλά πότε. Δυστυχώς, όλα πηγαίνουν στα οικονομικά, πολύ λίγοι συνδρομητές με πάρα πολλά μίλια. 

Η Δορυφορική Πρόσβαση Προσφέρει Τη Λύση

Η υπηρεσία δορυφορικού Διαδικτύου επιτρέπει σχεδόν σε όλους, οπουδήποτε να έχουν πρόσβαση σε γρήγορη ευρυζωνική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν δύο τύποι δορυφορικών υπηρεσιών Διαδικτύου, “μονόδρομος” και “αμφίδρομος” συστήματα.

Με αμφίδρομα δορυφορικά συστήματα το δορυφορικό πιάτο στέλνει και λαμβάνει πληροφορίες μέσω του Διαδικτύου και τις παραδίδει τον υπολογιστή σας. Το πραγματικό όφελος ενός αμφίδρομου συστήματος είναι ότι έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης υψηλής ταχύτητας χωρίς να συνδέσετε τη γραμμή του τηλεφώνου σας. 

Η αμφίδρομη δορυφορική υπηρεσία σάς προσφέρει επίσης ένα πάντα ενεργό σύστημα. Οι ταχύτητες λήψης μπορούν να είναι τόσο υψηλές όσο 1,5mpbs με ταχύτητα μεταφόρτωσης περίπου 128kbps.

Η απλή πρόσβαση μέσω δορυφόρου στο Διαδίκτυο χρησιμοποιεί σύνδεση μέσω τηλεφώνου για αιτήματα σελίδας μεταφόρτωσης και προσφέρει παρόμοιες ταχύτητες λήψης από 256kbps έως 1,5mbps. 

Η μονόδρομη πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω Διαδικτύου είναι πιο αξιόπιστη και οικονομική από τις αμφίδρομες υπηρεσίες δορυφορικού Διαδικτύου. Είναι γρηγορότερο και πιο αξιόπιστο, επειδή το μονόδρομο δορυφορικό Διαδίκτυο δεν αντιμετωπίζει τις ίδιες καθυστερήσεις χρονικού ορίου που προκαλούνται από την “αμφίδρομη” προσέγγιση φόρτωσης αιτημάτων στον δορυφόρο. 

Λήψη Πληροφοριών Με Νέο Σχεδιασμό Και Υπηρεσίες

Οι δορυφόροι είναι πραγματικά σχεδιασμένοι για να μεταδίδουν και να μην λαμβάνουν πληροφορίες από μικρούς πομπούς. Η μονόδρομη δορυφορική υπηρεσία εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα του δορυφόρου χρησιμοποιώντας τη μόνο για λήψη πληροφοριών. Όπως γνωρίζετε, όταν χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία Internet μέσω τηλεφώνου, ο χρόνος αναμονής σας βασίζεται στη λήψη των πληροφοριών μέσω της τηλεφωνικής σας γραμμής.

Εάν ανεβάζετε τεράστιες ποσότητες πληροφοριών, τότε ένα αμφίδρομο δορυφορικό σύστημα μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς. Από την άλλη πλευρά, για μέτρια έως μέτρια surfers Διαδικτύου, η μονή κατεύθυνση πρόσβαση στο Διαδίκτυο προσφέρει υψηλή ταχύτητα που είναι αξιόπιστη και πολύ πιο προσιτή από την αμφίδρομη πρόσβαση. 

Λόγω της απλότητας και της αξιοπιστίας, η μονόδρομη πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω δορυφόρου δεν ρυθμίζεται από την FCC. Αυτό δίνει την ευελιξία επιλογής επαγγελματικής ή αυτοεγκατάστασης.

Τερματίστε την αργή σας πρόσβαση στο ίντερνετ. Η δορυφορική πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι η απάντηση που αναζητούσατε.