Ποιες Επιλογές Έχετε Για Σύνδεση Σε Αξιόπιστο Ίντερνετ;

0Shares

Πρωταρχικό μέλημα όλων των χρηστών του Διαδικτύου είναι η πραγματική σύνδεσή τους στο Διαδίκτυο.

Αξιοπιστία

Ένας χρήστης πρέπει να εξετάσει όλους τους παράγοντες και να σταθμίσει τα οφέλη και το κόστος

 1. Αξιοπιστία – είναι διαθέσιμη η σύνδεση 24/7, ή λαμβάνετε ένα απασχολημένο σήμα;
 2. Ταχύτητα – με ποιες ταχύτητες μπορεί ένας χρήστης να ανεβάσει και να κατεβάσει αρχεία;
 3. Κόστος – ποια είναι η ρύθμιση και το μηνιαίο κόστος για την υπηρεσία σύνδεσης στο Διαδίκτυο;
 4. Υποστήριξη – είναι διαθέσιμη υποστήριξη 24/7 και είναι δωρεάν ή υπάρχει σχετικό κόστος;
 5. Διαθεσιμότητα – είναι διαθέσιμη η επιθυμητή υπηρεσία στην τοποθεσία σας;

Οι διαθέσιμες επιλογές με καλές και κακές λειτουργίες περιλαμβάνουν:

 • Τοπική κλήση με τηλεφωνική εταιρεία (τοπική ISP) – Αν και αυτό είναι πολλές φορές η πιο απλή, συχνά φορές, είναι η πιο δαπανηρή και η υποστήριξη μπορεί να είναι ένα πρόβλημα. Οι ταχύτητες είναι συνήθως οι πιο αργές σε ταχύτητες σύνδεσης 26k έως 56k.
 • Συμπίεση αρχείων λογισμικού – Εάν έχετε στη διάθεσή σας μόνο 26k συνδέσεις ISP dialup ή θέλετε να επιταχύνετε τις συνδέσεις DSL σας, αυτή είναι μια σημαντική επιλογή που πρέπει να ρίξετε μια ματιά. Με αυτόν τον τύπο λογισμικού μπορείτε να αυξήσετε τις ταχύτητες σύνδεσης στο διαδίκτυο έως και πέντε φορές με πολύ λίγα χρήματα. Δημοφιλή προϊόντα λογισμικού που επιτυγχάνουν αυτό είναι τα ActiveSpeed, PropelAccelerator, Dr. Speed ​​και SuperSpeeder, συνιστάται ιδιαίτερα λύση για την αύξηση της εμπειρίας περιήγησής σας.
 • Τοπική κλήση με εθνική εταιρεία – Αυτό είναι μακράν το πιο δημοφιλές σε εταιρείες όπως η AOL, το People PC, το Juno, το EarthLink και το Netzero που παρέχουν αυτήν την υπηρεσία σε εκατομμύρια χρήστες. Αυτά είναι σίγουρα τα πιο οικονομικά και παρέχουν εξαιρετική υποστήριξη 24/7. Με τις επιλογές αναβάθμισης υψηλής ταχύτητας μπορείτε να προσεγγίσετε ταχύτητες 112 k. Εάν η εταιρεία διαθέτει έναν τοπικό ή χωρίς χρέωση αριθμό στην περιοχή σας, τότε αυτή η εναλλακτική λύση παρέχει τη χαμηλότερη τιμή σύνδεσης στο Διαδίκτυο ISP.
 • Καλωδιακή σύνδεση – Εάν η καλωδιακή τηλεόραση είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας, πολλές εταιρείες παρέχουν επίσης σύνδεση στο Διαδίκτυο με επιπλέον χρέωση. Απαιτείται ειδικό καλωδιακό μόντεμ. Οι ταχύτητες είναι οπουδήποτε από 512k έως 10Mps.
 • DSL ή ψηφιακή γραμμή υπηρεσιών – Πολλές τοπικές τηλεφωνικές εταιρείες παρέχουν αυτήν την υπηρεσία σε επιλεγμένες περιοχές. Απαιτείται εγκατάσταση μόντεμ DSL στον υπολογιστή σας και οι ταχύτητες συνήθως κυμαίνονται από 512k έως 9Mps. Η απόσταση από τον τοπικό κόμβο επηρεάζει επίσης την ταχύτητά σας. Θα πληρώσετε 2 έως 3 φορές το κόστος της βασικής κλήσης.
 • Ευρυζωνική σύνδεσηΕίναι ένας όρος χαλαρός που εφαρμόζεται σε συνδέσεις DSL, καλωδιακές, ασύρματες ή δορυφορικές διαδικτυακές. Τεχνικά η ευρυζωνική σύνδεση είναι τουλάχιστον 1,5Mbs αλλά χρησιμοποιείται για την εμπορία προϊόντων με εύρος ζώνης τόσο χαμηλό όσο 512k. Όταν ακούτε τον όρο ευρυζωνικότητα που χρησιμοποιείται, σκεφτείτε σαν “υγιεινή διατροφή”, μια απροσδιόριστη λέξη μάρκετινγκ.
 • Ασύρματη σύνδεση στο ΔιαδίκτυοΑυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη σε περιορισμένες περιοχές και απαιτεί ασύρματο μόντεμ στον υπολογιστή σας. Οι ταχύτητες είναι συνήθως 2Mbps και αυτή είναι μια ευέλικτη προσέγγιση καθώς δεν χρειάζεται να συνδεθείτε με καλώδιο ή να συνδεθείτε. Διατίθεται σε πολλές περιοχές του μετρό.
 • Δορυφορική σύνδεση στο Διαδίκτυο – Αυτή είναι η τέλεια λύση για απομακρυσμένες περιοχές εάν χρειάζεστε σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο. Οι ταχύτητες μεταφόρτωσης και λήψης είναι διαφορετικές και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη μόνο μέσω δορυφόρου και απαιτείται να ανεβάσετε μέσω τηλεφώνου. Αυτή είναι η πιο ακριβή εναλλακτική λύση, αλλά μπορείτε να λάβετε υπηρεσίες βασικά οπουδήποτε στον κόσμο. Διατίθενται ταχύτητες που ξεκινούν από 500k.