Τα Όνειρα Πραγματικότητα Με Παγκόσμια Συνείδηση Στο Internet

0Shares

Όνειρα. Υπάρχουν δύο τύποι ονείρων:

  1. Όταν κοιμάστε, υπάρχουν ιστορίες που ξετυλίγονται στο μυαλό σας από μια παράλληλη διάσταση. 
  2. Οι στόχοι που έχει κανείς στη ζωή. Το τελευταίο είναι το είδος του ονείρου που θέλω να συζητήσω. 

Όλοι έχουμε αυτά τα όνειρα, έτσι δεν είναι; Φανταζόμαστε στο μέλλον ότι έχουμε συνειδητοποιήσει τα ταλέντα μας, έχοντας επιτύχει στους τομείς που μας ενδιαφέρουν περισσότερο. Το όνειρό σας μπορεί να ήταν σχετικά απλό, όπως να φτάσετε στη φώτιση ή να βοηθήσετε στη δημιουργία παγκόσμιας ειρήνης!

Ίσως το όνειρό σας ήταν απλώς να περπατήσετε όσο το δυνατόν περισσότερες παραλίες σε ολόκληρο τον πλανήτη, λίγο εγωιστικό – αλλά γεια, μοιράζεστε ακόμα ένα χαμόγελο παντού. Σε αυτήν την εποχή της πληροφορίας, τα όνειρά μας έχουν γίνει πιο ρεαλιστικά και πρακτικά για να επιτευχθούν. 

Με το Διαδίκτυο και τους ιστότοπους ειδικότερα, δημιουργείται μια παγκόσμια συνείδηση ​​για να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους στην επίτευξη των στόχων τους.

Το Linux κυριαρχεί στην αγορά διακομιστών τα τελευταία δύο χρόνια. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτήν την ανάπτυξη, αλλά οφείλεται κυρίως στο χαμηλό κόστος, την ευελιξία και την επεκτασιμότητα των διακομιστών Linux.

Ας πούμε ότι είσαι μια νεαρή κοπέλα που ζει σε μια μικρή πόλη σε ποιος ξέρει πού βρίσκεται. Το όνειρό σας είναι να ζήσετε μια μέρα σε ένα δάσος ως δασοφύλακας, να φροντίζετε τα δέντρα και τα ζώα, να ζείτε σε ένα με τη φύση

Το Διαδίκτυο φαίνεται πολύ μακριά από αυτήν την πραγματικότητα, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι ένα κύριο τμήμα του δρόμου προς τον προορισμό σας. Κοιτάζοντας ιστότοπους μπορείτε να μάθετε τι σκέφτονται άλλα άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα για το θέμα. 

Πραγματικότητα

Μπορείτε να μάθετε πού θα πρέπει να πάτε για να μελετήσετε, ποιες ομάδες συμφερόντων θα συμμετάσχετε και να πάρετε αντίθετες απόψεις σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ζωής ενός ranger. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ειδικούς από την άλλη πλευρά του κόσμου σαν να ήταν δίπλα

Επτά ημέρες την εβδομάδα, νύχτα ή μέρα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες και ιδέες από μια ευρεία κοινότητα, μια κοινότητα στην οποία ανήκετε τώρα. Το μόνο που χρειάστηκε για να ξεκινήσει η πραγματοποίηση του ονείρου ήταν απλώς προσθέτοντας την ταυτότητά σας στον νέο παγκόσμιο πολιτισμό που δημιουργήθηκε από εκατομμύρια άλλους φυσιολογικούς νους. Αυτοί είναι άνθρωποι που θέλουν να προωθήσουν την ανθρωπότητα μέσω της διαδικασίας επικοινωνίας.

Τώρα, ας πούμε ότι είστε μια παλιά γιαγιά που ζει μακριά από την υπόλοιπη οικογένεια. Το να βλέπεις τα εγγόνια σου είναι σπάνια καθώς τα χρήματα για ταξίδια δεν είναι άφθονα.

 Μέσω των ιστότοπων και των email στο World Wide Web, η οικογένειά σας μπορεί να «μιλήσει» και να στείλει πρόσφατες φωτογραφίες ηλεκτρονικά. Η απόσταση γίνεται άσχετη και οι σχέσεις αγάπης παραμένουν άθικτες, ίσως ακόμη και να γίνονται πιο δυνατές από πριν.

Το Διαδίκτυο φέρνει πιο κοντά την ανθρώπινη κοινωνία καθημερινά. 

Τα εθνικά όρια αποδεικνύονται περιττά, καθώς η γνώση και η σοφία γίνονται επιτακτική ανάγκη των ανθρώπων. Καθώς τα άτομα γίνονται γνωστές ταυτότητες σε αυτήν την παγκόσμια κοινότητα, τα όνειρα επεξεργάζονται με νέα εύρεση. 

Οι φίλοι γίνονται αμέσως, και τα αγαπημένα τους πρόσωπα συμμετέχουν επίσης στην παρούσα εικόνα της ζωής. Μια παγκόσμια συνείδηση ​​σχηματίζεται και η συμβολή σας θα προωθήσει μόνο την εξέλιξη της κοινωνίας και της ευτυχίας για όλους τους ανθρώπους.