Ασύρματη Τεχνολογία – Μαζική Μετακίνηση – Άνεση Και Ασφάλεια

0Shares

Το Modern Mass Transit διευκολύνει τους ταξιδιώτες, ειδικά με τις τελευταίες ασύρματες τεχνολογίες διασύνδεσης. 

Πολλά λεωφορεία, αμαξοστοιχίες μεταφοράς, λεωφορεία και ακόμη και αυτοκίνητα με τρόλεϊ έχουν πλέον ασύρματη πρόσβαση στον υπολογιστή, οπότε κανείς δεν είναι εκτός επαφής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού

Αυτό γίνεται τώρα στο τρένο Βαλτιμόρη προς Νέα Υόρκη και στο τρένο Σακραμέντο προς Σαν Φρανσίσκο χάρη στην Amtrak. 

Τελικά έχουμε πλέον hotspot WiFi στα:

  • McDonalds
  • Kinko’s
  • Βιβλιοπωλεία
  • Starbucks
  • Αεροδρόμια και
  • λόμπι ξενοδοχείων.

Έχοντας αυτές τις ανέσεις μπορούμε να κάνουμε τους ανθρώπους να μείνουν έξω από τα αυτοκίνητά τους και να απολαύσουν τις μετακινήσεις και ή να πάρουν ένα τρένο υψηλής ταχύτητας στο επόμενο ταξίδι τους. για να μην αναφέρουμε εκτός από τη βενζίνη που πλησιάζει 3,00 $ ανά γαλόνι. 

Μπορεί Η Τεχνολογία Να Κάνει Όλα Αυτά;

Ίσως μπορεί. Σκέψου το. Μόλις κατασκευαστεί το σύστημα, το λειτουργικό κόστος είναι σχετικά χαμηλό λαμβάνοντας υπόψη το κόστος επέκτασης των αεροδρομίων που τείνουν να έχουν κυκλικές τάσεις κατά τη διάρκεια των ετών έκρηξης και θραύσης και επομένως δύσκολο να διαχειριστείτε την απόδοση επένδυσης, με τις πύλες να είναι κενές και στη συνέχεια νέες πύλες που πρέπει να ενσωματωθούν τον ανοδικό κύκλο

Κάποιος πρέπει μόνο να ακολουθήσει τις εναλλαγές του κλάδου των αεροπορικών εταιρειών και να κάνει ένα ταξίδι στην έρημο της Καλιφόρνιας και να δει τα δισεκατομμύρια δολάρια αεροσκάφη που κάθονται σε κατάσταση αδρανοποίησης, τα οποία δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά.

Έχουμε μόνο δύο εταιρείες λεωφορείων σε εθνικό επίπεδο που μεταφέρουν άτομα σε όλη τη χώρα. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα λεωφορεία είναι ασφαλή και στην εποχή της Διεθνούς Τρομοκρατίας και ταυτόχρονα πρέπει να αυξήσουμε τη χρήση

Οι Νέες Διασυνδεδεμένες Ασύρματες Τεχνολογίες Μπορούν Να Κάνουν Και Τα Δύο

Εφόσον είστε ήδη στο Διαδίκτυο, μπορείτε να στείλετε την τροφοδοσία βίντεο πίσω στην εντολή και τον έλεγχο του συστήματος μαζικής μεταφοράς και να παρακολουθείτε συνεχώς.

Η παροχή ανέσεων στους μετακινούμενους και την ασφάλεια ταυτόχρονα θα φέρει πίσω τους αναβάτες και ας το παραδεχτούμε κανείς δεν θέλει να πληρώνει 85,00 $ κάθε εβδομάδα για να γεμίσει το SUV τους με βενζίνη. 

Ασύρματες τεχνολογίες

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείσουμε το κοινό να επιστρέψει στα συστήματα μαζικής διαμετακόμισης που έχουμε ήδη δημιουργήσει και να βελτιώσουμε τις οικονομίες κλίμακας για να κάνουμε αυτά τα παλιά διακοσμημένα προφίλ που χρησιμοποιούνται για να επιπλέουν τα ομόλογα.