Χρειάζεστε Πραγματικά Business DSL;

0Shares

Το Business DSL (ψηφιακή γραμμή συνδρομητή ή ψηφιακός βρόχος συνδρομητή) είναι μια υψηλής ταχύτητας ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο που προορίζεται ειδικά για εταιρικά δίκτυα.

Πολλά άτομα και επιχειρήσεις συνειδητοποιούν τα οφέλη του DSL, που είναι μια τεχνολογία που επιτρέπει τη μεταφορά πληροφοριών υψηλής ταχύτητας μέσω του ίντερνετ τυπικών τηλεφωνικών γραμμών χαλκού .

Τα Πλεονεκτήματα Του DSL Είναι Πολλά

Για ένα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταφέρετε δεδομένα, φωνή ή βίντεο απευθείας από τις τηλεφωνικές σας γραμμές χωρίς να διακόψετε τη δυνατότητα πραγματοποίησης και λήψης τηλεφωνικών κλήσεων.

Το DSL είναι πολύ διαφορετικό από τις υπηρεσίες dial-up που χρησιμοποιούν τηλεφωνικές γραμμές λόγω της δυνατότητας ταυτόχρονης χρήσης του διαδικτύου και του τηλεφώνου και επειδή η υπηρεσία DSL είναι πάντα ενεργή και δεν χρειάζεται να καλείτε καθόλου για πρόσβαση το διαδίκτυο.

Οι υπηρεσίες DSL είναι επωφελείς για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για την αυτόματη αποθήκευση δεδομένων, επειδή με τη σταθερότητα και την υψηλής ποιότητας σύνδεση στο Διαδίκτυο που παρέχει το Business DSL, μια εταιρεία μπορεί να συνδέσει το δίκτυό της με δίκτυα σε απομακρυσμένες τοποθεσίες ή καταστήματα.

Κεντρική Αποθήκευση Δεδομένων

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει την κεντρική αποθήκευση δεδομένων, εγγράφων και πληροφοριών, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι σε άλλες τοποθεσίες να έχουν πρόσβαση στις πιο ενημερωμένες εκδόσεις των δεδομένων ανά πάσα στιγμή.

Η συγκέντρωση των δεδομένων μπορεί να είναι μια πολύ σημαντική πτυχή της αυτοματοποίησης επιχειρησιακών λειτουργιών.

Η ταχύτητα και η χωρητικότητα του DSL βελτιώνει επίσης την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα που μπορούν πραγματικά να εξοικονομήσουν χρήματα μιας εταιρείας αυξάνοντας παράλληλα τη συνολική αποτελεσματικότητά της.

Η αποστολή και λήψη δεδομένων είναι διαδικασίες που επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από τη βελτιωμένη έγκαιρη πρόσβαση που προέρχεται από τη χρήση μιας σύνδεσης Business DSL.

Εκτεταμένες Αναβαθμίσεις Υποδομής

Η εγκατάσταση του DLS είναι οικονομικά αποδοτική επειδή δεν υπάρχει ανάγκη για εκτεταμένες αναβαθμίσεις υποδομής που μπορεί να είναι πολύ δαπανηρές.

Απαιτείται πολύ λίγος εξοπλισμός για υπηρεσίες DSL και λειτουργεί με τυπικές τηλεφωνικές γραμμές, οπότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε νέες τηλεφωνικές γραμμές.

Στην πραγματικότητα, το DSL σχεδιάστηκε για να λειτουργεί σε τυπικές γραμμές χαλκού που χρησιμοποιούνται γενικά από τηλεφωνικές εταιρείες, οπότε δεν θα λειτουργεί με γραμμές οπτικών ινών. Το Business DSL είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, οπότε δεν χρειάζεται να εκπαιδεύονται οι τελικοί χρήστες πέρα ​​από τη μάθησή τους να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα στη χρήση υπηρεσιών DSL. Προς το παρόν, το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι πιθανώς η διαθεσιμότητα υπηρεσιών DSL.

Επειδή το DSL είναι ευαίσθητο στην απόσταση, απλά δεν είναι διαθέσιμο σε χρήστες Διαδικτύου που δεν βρίσκονται σε επαρκή γεωγραφική περιοχή από τον πάροχο DSL.

Οι ευρυζωνικές υπηρεσίες DSL διατίθενται γενικά σε μητροπολιτικές περιοχές στα όρια της πόλης, ακόμη και σε μικρές πόλεις, αλλά σε αγροτικές περιοχές δεν είναι πάντα διαθέσιμη ως εναλλακτική λύση για την υπηρεσία Διαδικτύου.

Τύποι Τεχνολογίας DSL

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι τεχνολογίας DSL με διαφορετικές δυνατότητες εύρους ζώνης και η διαθεσιμότητα κάθε τύπου ποικίλλει από περιοχή σε περιοχή.

Οι κύριοι τύποι υπηρεσιών DSL περιλαμβάνουν:

  • την Ψηφιακή Γραμμή Συνδρομητή ISDN (IDSL)
  • την Ασύμμετρη Γραμμή Ψηφιακού Συνδρομητή (ADSL)
  • την Ψηφιακή Γραμμή Συνδρομητή Πολύ Υψηλής Ταχύτητας (VDSL)
  • τη Γραμμή Ψηφιακού Συνδρομητή Ρυθμού (RADSL) και
  • τη Συμμετρική ψηφιακή γραμμή συνδρομητή (HDSL / SDSL).

Αυτές οι επιλογές έχουν διάφορες δυνατότητες και πλεονεκτήματα. Έτσι, όταν ψάχνετε να αποκτήσετε DSL, φροντίστε να ενημερώσετε τον πάροχο υπηρεσιών σας πώς θα το χρησιμοποιείτε και να μάθετε για τις διάφορες επιλογές που έχουν για τις υπηρεσίες DSL στην περιοχή σας.

Εάν υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες επιλογές, ελέγξτε τις με ανοιχτό μυαλό λαμβάνοντας υπόψη τόσο τις τρέχουσες μελλοντικές σας ανάγκες όσον αφορά τη σύνδεση στο Διαδίκτυο, την πρόσβαση στα δεδομένα και τη μετάδοση.

Το λειτουργικό σύστημα είναι το λογισμικό που ελέγχει τον υπολογιστή. Είναι ένα σύστημα με το οποίο μπορείτε να εισάγετε εντολές, να εκτελέσετε προγράμματα και να χρησιμοποιήσετε τη μνήμη του υπολογιστή. Οι πιο δημοφιλείς τύποι λειτουργικών συστημάτων είναι τα Windows, Mac και Linux. Όλα έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Μια ανάλυση κόστους-οφέλους που λαμβάνει υπόψη τα μακροπρόθεσμα οφέλη της αυξημένης παραγωγικότητας λόγω της βελτιωμένης ταχύτητας και της χωρητικότητας σε συνδυασμό με την ευκολία της DSL είναι βέβαιο ότι θα σας πείσει ότι το Business DSL αξίζει το κόστος του.

Ο έλεγχος των λειτουργιών σας, συμπεριλαμβανομένων των βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων αναγκών σας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή DSL για την επιχείρησή σας.